Første Barrettskurs i Norge gjennomført med stort engasjement

Vi må, i all beskjedenhet, si at det første Barrettskurset i Norge ble en suksess.I tillegg til å være helt fullt, viste det seg at deltakerne utgjorde en helt fantastisk gjeng – alt fra erfarne brukere av verktøyet og til de som møtte det for første gang.

 

Og deltakerne kom fra en bredt spekter; offentlig og privat, rådgivere og ledere, frivillige organisasjoner og selvstendige rådgivere og coacher.  Det alle hadde felles var lang og bred erfaring fra arbeid med transformasjon og utvikling.  Å få lov å lede denne utrolige gjengen og bli inspirert av erfaringer, tanker og klokskap var et privilegium.  I tillegg hadde jeg fått med Tor Eneroth, arkitekten bak kurset, til å holde kurset sammen med meg – noe som var utrolig morsomt.

Da kurset var over fredag ettermiddag var jeg helt utslitt, men begynte allerede da å glede meg til neste runde (ok, kanskje det var morgenen etter :))

Tusen takk til dere alle for at dere gjorde mitt første kurs som partner hos Barretts Value Center  til en kjempeopplevelse!

Ingunn

Snapshots fra Grefsenkollen:

  

 

Har du lyst til å bli med på neste kurs – 13-16 februar eller på vårt junikurs, så send en mail til ingunn@viib.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cape Town, South Africa